Endelig bredbånd

Etter å ha klart meg med surfing på jobb og en analog linje hjemme en stund, er endelig bredbånd oppe og kjører. ‘Klart meg med analog linje’ er forresten en grov overdrivelse. Det har tatt en evighet å gjøre de enkleste operasjoner og noen sider er nærmest umulig å laste ned. Å betale regninger på nettbank er et håpløst prosjekt.

Etter en fridag med nedlasting av oppgradering for Windows to år bakover, nye oppdateringer i Encarta og nedlasting av programmer for synkronisering av SonyEricsson P800 pluss en del annen snacks, er jeg over det første internett-rushet. Min eneste skuffelse for dagen er at den nye bærbare Dell-PCen min ikke kommer før på mandag.

Bredbånd hjemme gjør det også mulig å sette i gang web-prosjekter. Jeg begynner forsiktig med en blog og ser hvor stor tålmodighet jeg har til å oppdatere den jevnlig…

1 kommentar »

  1. Anonymous said

    Hvorfor skriver du ikke på engelsk da? Det er så mange blogger jeg har lest som er på engelsk. Jeg tenker at det må være mye bedre. Du har heller ikke skrevet noe om Legaly Blond 2 heller. Den gikk på kino bare for litt siden. Dersom du synes de forrige Harry Potter filmenen var så dårlige kan du jo prøve å lage en sjøl! Jeg kan ikke fordra folk som kritisere og ikke kan klare å gjøre det bedre sjøl. Det at du er så kritisk er kanskje den største svakheten med Bloggen din synes jeg. En ting som irriterer meg er folk som skriver inholdsløse kommentarer og ikke tørr gi seg til kjenne. Det bør det bli en slutt på! En annen ting som irriterer meg er kommentarer som lissom skal være så ironiske. Men det som kanskje er mest irriterende av alt er kommentarer som ikke har noe med teksten den kommenterer å gjøre.

    Gratulere! Gleder meg masse til å lese nye postings!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: