Ukens amerikanske nyheter

Pitch Black‘ var en morsom, ukomplisert SF grøsser som kom for et par år siden. Lave forventninger gjorde gleden ved å se en solid B-film desto større. Oppfølgeren ‘The chronicles of Riddick ‘ har ikke blitt over-hypet. Mange har vel knapt hørt om den enda. Rapportene tyder på at oppfølgeren er for ambisiøs for sitt eget beste, med mer plot og flere komplikasjoner enn nødvendig. I så fall er noe av sjarmen ved den ‘Pitch Black’ borte. Oppfølgeren har ikke hatt mange forsvarere. Selv ivrige fan-boys på Aint-It-Cool News er skeptiske. Som SF-fan ser jeg den nok på kino uansett, da den virker som en grei popcorn-film. ‘Battlefield Earth’ er det nok ikke.

En fantastisk rolle-liste klarer neppe å redde ‘The Stepford wives ‘. Etter test-visningen har det vært desperate ommøbleringer på filmen, uten at det har klart å overbevise kritikerne. Tror jeg står over denne.

Garfield, eller Pusur på norsk, har blitt ganske enstemmig slaktet. Hørtes ikke ut som om det var noe i filmen som kan interessere meg. På slutten av 70-tallet var Pusur en frisk og morsom avis-stripe. Tiden har ikke vært nådig mot Pusur. I dag føles den bare dum og kjedelig. Det morsomste i forbindelse med den nye filmen har derfor vært en artikkel i Slate om hvordan Pusur er et perfekt eksempel på et produkt som er designet for å tjene penger, men ikke skape anstøt.

Stort sett en dårlig premiere-helg i USA, virker det som!

Nå begynner omtaler av Spiderman II å komme ut. Her har vi et par som spenner mine forventinger til bristepunktet. Nå skal man alltid ta anmeldelser på Aint-It-Cool News med en stor klype salt, men filmen kan bli en av årets største.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: