Traileren var bedre

Foran premieren på ‘Star Wars: The phantom menace’ håpet jeg hver gang jeg var på kino at de viste den siste traileren. Ofte var den bedre enn filmen som ble vist. Etter å ha sett filmen følte jeg også at Star Wars-traileren var bedre enn den ferdige utgaven av Episode 1.

Historien og faget bak trailere blir presentert i en artikkel i Wall Street Journal i forbindelse med en prisutdeling til årets beste i flere kategorier. «We live in a golden age of trailers where sophisticated artists and editors conjure exciting, beautiful previews for even the worst movies,» forteller Jonathan V. Last.

På web-sidene til prisutdelingen Golden Trailer finner du resultatene av årets konkurranse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: