Operafantomet kommer til jul

Den første traileren til ‘Phantom of the opera‘ har blitt lagt ut på Interent. Filmen har premiere rundt juletider.

Forrige helg så jeg ‘Lars von Triers fem benspænd’. Det første benspændet er blant annet å lage en film som har et klipp minst hvert 12. bilde. Det vil si at en takning aldri er lenger enn et halvt sekund.

De som har laget traileren til Operafantomet ser ut til å ha hatt Lars von Trier som produsent. Det er greit at ‘Moulin Rouge’ var en suksess, men her blir det bare hektisk. Traileren mangler rytme. Jeg håper på mer musikalitet i filmen.

Joel Schumacher er regissør for filmen. Hans siste Batman-filmen fikk kritikk for å være for campy, blant utallige andre feil. Det er helt greit å være campy i denne filmen. Foråpentligvis klarer regissøren å gjøre filmen passe mørk også.

Uansett ser jeg frem til filmen. ‘Sound of Music’ er musikalenes level 1, det snurret og gikk i helgene i barndomsheimen. ‘Phantom of the Opera’ er level 2, da jeg oppdaget en musikal på egen hånd. Hva som er level 3? Stepehen Sondheim, selvsagt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: