Presidenten får høre det

Rolling Stones har arrangert en diskusjon mellom flere kjente kritikere av invasjonen i Irak. Magasinet har stolte tradisjoner innen dekning av amerikansk politikk, selvom de er mest kjent for musikk og underholdning i Norge. Hunter Thompson har blant annet skrevet mye for dem.

I artikkelen forteller en av demokratenes ledende utenrikspolitikere, Joseph Biden, denne underholdende anekdoten fra et besøk hos Bush:

«I was in the Oval Office the other day, and the president asked me what I would do about resignations. I said, «Look, Mr. President, would I keep Rumsfeld? Absolutely not.» And I turned to Vice President Cheney, who was there, and I said, «Mr. Vice President, I wouldn’t keep you if it weren’t constitutionally required.» I turned back to the president and said, «Mr. President, Dick Cheney and Don Rumsfeld are bright guys, really patriotic, but they’ve been dead wrong on every major piece of advice they’ve given you. That’s why I’d get rid of them, Mr. President — not just Abu Ghraib.» They said nothing. Just sat like big old bullfrogs on a log and looked at me.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: