Hagen når ikke Saudi-Arabia til støvleskaftene

Agnet til Hagen skal jammen ikke jeg sluke, var min innskytelse etter å ha lest avisenes oppslag om hans kritikk av Islam. Så dukket det opp en artikkel i Guardian om skolebøker i Saudi-Arabia som får Hagen til å fremstå som tolerant.

Sitatene er hentet fra skolebøker skrevet spesielt for å dempe Islam-sjåvinisme i landets undervisning. Likevel kan vi lese følgende gullkorn: «All religions other than Islam are false… Emulation of the infidels leads to loving them, glorifying them and raising their status in the eyes of the Muslim, and that is forbidden.»

Forresten artig at Hagen siterer Jesus «La de små barn komme til meg.» Dette sitatet blir i dag brukt for å rettferdiggjøre kristne barne-geriljaer og har tidligere blitt brukt som ideologi for barne-korstog.

Å sette Hagens barnetro opp mot de mest krakilske islamske fundamentalister er ikke rettferdig. La oss heller sammenligne gærningene fra begge religionene. Religionskritikk er det som trengs, ikke Islam-kritikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: