Odyssen og pulp-action

Noen kjempesuksess var ikke Troja, hverken hos kritikere eller publikum. Derfor er ikke ‘The Odyssey’ en oppfølger. Likevel har sandal-filmer en opptur med ‘Alexander’ av Oliver Stone senere i år og ‘Hannibal’ litt lenger frem.  Manusforfatter Frank Cottrell Boyce forteller at i motsetning til de andre gresk-inspirerte filmene vil fantasi-elementene være viktig i ‘Odyssen’.

Mer faretruende melder Scifi Wire at det også vil bli lagt stor vekt Odyssevs sønn Telemachus og hans leting etter faren. Produsenten vil nemlig at en yngre karakter skal stå i sentrum. Filmen er produsert av samme selskap som laget ‘Harry Potter’-filmene. Det virker som de tar sikte på å lage en mindre litterær film enn det Troja var.

Traileren til ‘Sky Captain and the world of tomorrow’ var spennende nok. Nå er det også lagt ut et klipp fra filmen. Det føles både kjent og nytt på samme tid. Utdraget er et par minutter og viser en undervannskamp mellom fly (!) og kjemperoboter. Dette gleder jeg meg til å se på kino.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: