Film – Singer gjør Supermann

En ny Supermann-film har vært et evig tilbakevendene tema de siste årene. Regissører som Tim Burton (Batman) og McG (Charlies Angels) har i perioder jobbet seriøst med filmen. Begge har gjort interessante prosjekter tidligere, men ingen av dem har virket helt riktig for karakteren.

Før helgen begynte ryktene å gå på Internett om at Bryan Singer trår til som regissør, og jeg regner dette som bekreftet med en melding på Scifi Wire i dag. Michael Dougherty og Dan Harris skal gjøre manus. Dette er nøyaktig samme teamet som sto bak den siste X-men, kanskje en av de beste superhelt-filmer noen sinne. Med disse herrene som bakmenn føles det som om karakteren er i trygge hender.

Den dårlige nyheten er at X-men 3 sannsynligvis ender opp hos en annen regissør. Supermann skal nemlig etter planen starte å filmes i slutten av året. Et annet Singer-prosjekt, nyinnspilling av ‘Logans run’, ser fremdeles ut til være i hans porterfølje.

Tillegg 22/07:

Supermann-filmen har hatt en usedvanlig kronglete historie de siste årene. New York Times forteller om alt som har skjedd. Grunnen til bruddet mellom Warner og McG var visstnok at regissøren insisterte på å spille inn filmen i USA eller Canada. Han møtte rett og slett ikke opp på flyet når filmselskapet skulle dra over til Australia for å forberede innspillingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: