Jack Bauer alene

I neste sesong av ‘24‘ blir kun Jack Bauer igjen av de kjente ansiktene fra de tre siste sesongene. I det minste skal det bli deilig å bli kvitt datteren Kim, TVs svar på Jar-Jar Binks. Yahoo News har en nyhetsmelding som gir en oppdatering om denne serien og ‘CSI‘.

Sesong 4 starter først i januar i USA. Alle episodene skal sendes fortløpende med en uks mellomrom. I Norge er det den vanlige måten å sende serier på. I USA er dette en ny og kreativ løsning. Vanligvis blir episodene spredd utover perioden fra september til mai med flere ukers mellomrom. I uker uten nye episoder blir repriser sendt.

Skuespilleren som spilte Michelle i inneværende og forrige sesong flytter over til CSI. Kriminal-serien er på sladder-radaren i disse dager fordi to av de mest sentrale skuespillerne ble sparket i forbindelse med nye lønnskrav. Rollefigurene som forsvinner ut er Nick Stokes, den unge kjekkasen, og Sara Sidle, hun som har eglet seg innpå Grissom i de siste episodene på TVN.

Tillegg 25/07:

Yahoo melder at CSI har et fullt team igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: