iPod til folket

Alle nye studenter på Duke University vil få hver sin IPod, forteller Newsfactor. MP3-spilleren kan brukes til å laste ned forelesninger og følge med på timeplanen på de innebygde kalenderfunksjonene. Selvsagt kan den også brukes til å spille musikk.

Universitet håper studentene finner nye måter å bruke teknologien på. Når man er ferdig med studiene får alle beholde IPoden. Noe for norske universiteter og høyskoler?

IPod er i ferd med å bli allemannseie og media oversvømmes med stoff om MP3-spillere. Et førstesideoppslag i Newsweek tar for seg alle sider ved fenomenet: hvordan produktet ble designet, markedsutvikling og hvordan det brukes. Jeg synes imidlertid Newsweek har en tendens til å være traust. Oppslaget er grundig, men inneholder lite ny informasjon.

Wired har funnet en ny vinkling. De har fått et intervju med Ben Knauss som forteller spennende historier om utviklingen av IPod. Han forteller om hvor idéen kom fra, Steve Jobs bidrag, feil som nesten drepte produktet og hvilke metoder Apple brukte for å holde prosjektet helt hemmelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: