Virkelighetens David Palmer?

Norske aviser er veldig fokusert på ekteparet Clinton i dekningen av demokratenes kongress. Vel så interessant er nye stjerner som har fått en sjanse til å vise seg frem for et nasjonalt publikum. Etter at senator-kandidaten Barack Obama ble satt opp på en prominent plass på dagsorden, har mange fått øynene opp for dette politiske talentet. Reaksjonenetalen hans i går kveld har vært overveldende positive.

For noen måneder siden møtte en demokratisk politiker George Bush på trappen til kongressen. Under samtalen som fulgte sperret plutselig presidenten opp øynene. Mannen han snakket med hadde en button på jakkeslaget hvor det sto Obama. Navnet kan jo lett misforstås. Etter å ha summet seg sa Bush: «Han har jeg aldri hørt om». «Det vil du snart gjøre», forsikret den politiske politikeren.

Washington Post presenterte Barack Obama i en artikkel i går. Her har vi en mann som ligger godt an til å bli den første afro-amerikanske presidenten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: