Litterær olympiade

En gang for lenge siden var olympiaden mer enn gryntende atleter, jublende sofagriser og hysteriske journalister. Opprinnelige hadde lekene et litterært element forteller Tony Perrottet i The Village Voice:

«In 440 B.C., a struggling young prose stylist named Herodotus wanted to publicize his newly composed account of the Persian Wars. The budding writer came up with a brilliant PR stroke. Why not premiere his work at the hallowed Olympic Games, when the entire social register of Greeks were gathered in one spot? »

Under olympiaden er det knapt trygt å se på NRK uten å bli tvangforet med sport. På den annen side, Ari Behn som kongelig gjest og Dag Solstad som ekspertkommentator kan neppe sies å være en forbedring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: