Gutta leser

Bøker er for jenter. Se bare på bokutvalget, vervepremier og reklamemateriell i bokklubbene. Hold dere unna, gutter, formelig skriker det til bokormer av hannkjønn. Menn som leser bøker er like eksotisk som en norsk-pakistaner som statsråd eller dansk lama i et tibetansk munkekloster.

Dette er nok grunnen til at Guardian slår stort opp en lesesirkel bestående kun av menn som har vunnet en pris i England. Gutta vet å markedsføre seg i konkurranse med tusenvis av feminine lesesirkler:

«‘The pub atmosphere is an integral part of our ethos. We like the noise, we like the beer, we like the idea of talking about literature in these surroundings. Other drinkers frequently express an interest in our discussions and sometimes get involved.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: