Hjemmekino-nirvana

La oss glemme surround og bredskjerm. Det som skaper størst entusiasme hos meg er nye gizmos og interessante forretningsidéer. Et samarbeid mellom selskapene Netflix og TiVo i USA, som Newsweek sier det går rykter om, gir meg sommerfugler i magen.

Netflix er samme type tjeneste som Bra Film og Film 24 leverer i Norge: Betal en fast sum, sett opp ønskeliste på Internet og få DVD tilsendt i posten. Bredt utvalg og god oversikt er den store fordelen.

TiVo er en harddisk som tar opp fra TV. Unikt ved selskapet er at de har laget operativsystemet til boksen og sender oppdateringer daglig til brukerne. De har valgt å fokusere på software og tjenesten fremfor teknologi.

Idéen med samarbeidet er å kunne tilby Netflixs enorme filmbibliotek for nedlasting til TiVo. Begge selskapene ligger langt fremme på enkle brukergrensesnitt. Det virker mer behagelig å få tak i en film ved TV enn foran datamaskinen. Fremskrittet i forhold til alle andre løsninger ville være enormt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: