Ukens filmtrailere

Jeg snublet over en haug virkelig bra trailere denne helgen. Her er det bare å plugge inn bredbåndet og skru opp volumet:

  • Nord-Koreas diktator Kim Il Joong tar seg en trudelutt i et klipp fra ‘Team America: World Police‘. Den nye filmen til gutta bak ‘South Park’, en politisk marionette-film, tegner til å bli svært morsom. Se for deg Titten Tei med Bazooka og en dame på hver arm i full kamp mot terrorister.
  • Oliver Stone har lagt bak seg amerikansk politikk og sammensvergelser. Nå er det sandaler og Alexander den store som skal til pers. Filmen har blitt forsinket, visstnok blant annet fordi studiosjefene ikke likte at helten hadde seg med menn. ‘Alexander‘ ser spektakulær og episk ut. Som en av de få som likte Troja, stiller jeg meg i køen på premieredagen.
  • Grøsseren ‘White Noise‘ handler om en mann som får kontakt med sin avdøde kone gjennom stemmen hennes på en blank tape. Traileren legger mest vekt på EVP (Electronic Voice Phenomena) som fenomen med lenke til en side om tema. Det kribler langs ryggraden min. Ypperlig eksempel på viral markedsføring!
  • Visuell dristighet i film er en sjeldenhet. ‘Mirrormask‘ ser ut til å kunne bli en godtepose av en film. Neil Gaiman som forfatter og Dave McKean som grafisk formgiver borger for kvaliteten.
  • Ingenting er så gøy som god action! Etter den thailandske filmen Ong Bak har tøffe, akrobatiske stunt uten hjelp av vaiere og datagrafikk fått en renessanse. Luc Besson, mannen bak underholdning produsert i Frankrike med varierende kvalitet, står bak Banlieue 13, en ny film tydelig inspirert av den nye stilen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: