Nye filmtrailere

Forrige ukes amerikanske premierer var bedrøvelige. En dårlig actionkomedie, amerikansk fotball og tenåringsberte-film. De nye trailerne var langt mer interessante enn premierene.

  • Den nye filmen til gutta bak South Park, ‘Team America: World Police‘, fornærmer alle. Sean Penn har skrevet et sint, åpent brev. Konservative vet ikke om de skal le eller gråte. Filmsensuren prøvde å gi filmen 18-årsgrense på grunn av marionette-sex. Joda, dette høres lovende ut. Moriarty på Ain’t It Cool News er svært fornøyd. Salon har et intervju med gutta. Traileren fra forrige uke med Kim Il Joong var hysterisk. Ukens Face/Off-parodi er ikke fullt så morsom, men verdt en titt.
  • Lemony Snicket er en moderne Roald Dahl med beksvart humor for ungene. Den norske tittelen, ‘Den onde greven’, er temmelig tam i forhold til ‘A series of unfortunate events‘. Jim Carrey får endelig mulighet til å overspille igjen. I den rette sammenhengen har jeg ingenting i mot det. Traileren er morsom, og filmen kan bli bra hvis den tør å være mørk nok.
  • 2046‘, den nye filmen til Wong Kar-Wai, skulle egentlig vært på ‘Film fra sør’. Regissørens flikking etter Cannes-visningen har imidlertid ført til utsettelser. I løpet av produksjonen har det gått fra å være en science fiction-film til en oppfølger på ‘In the mood for love’. Nå har det begynt å komme meldinger om folk som har sett den, så da er vel saksen lagt til siden.
  • Primer‘ er derimot science fiction, men uten de store effektene. Noen vitenskapsmenn skrur på et prosjekt i garasjen og finner opp en tidsmaskin. Her dreier det seg om de etiske spørsmålene rundt teknologi. Filmen gjorde stor suksess på amerikanske filmfestivaler. Traileren klarer ikke helt å formidle hva ‘Primer’ handler om, men konseptet høres lovende ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: