Nyheter – Bush bedre enn ventet

Høy valgdeltakelse har ikke gitt Kerry den uttellingen som det pleier for demokratene. For øyeblikket står alt på Ohio. Bush leder, men mange stemmer står igjen. Selv med Ohio på sin side må imidlertid Kerry få full pott på alle andre stater for å få nok valgmannsstemmer.

Meningsmålerne har fått mer rett enn i 2000 så langt. Spådommene på forhånd om at høy valgdeltakelse og om at bommen fra meningsmålingerne fra forrige valg ville gå i Kerrys favør har ikke slått til. Valget så langt viser faren ved å bruke historiske erfaringer til å forutsi fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: