TV-krim med Buffy-overtoner

Skuespilleren som spiller Angel, David Boreanaz, har fått en hovedrolle i en ny pilot. Her spiller han politimann som jobber undercover som muskelmann for organisert kriminalitet. Høres ut som om Boreanaz vil få mulighet til å vise melankolske miner og klage over sin grimme skjebne igjen. Pilot betyr en prøveepisode, så det er høyest usikkert om både amerikanere og nordmenn får se resultatet.

‘Buffy’ er tenåringstraumer fortalt som grøsser, ‘Alias’ er studentkriser i James Bond-stil og ‘Veronica Mars‘ er high school fortalt i film noir-stil. «Want to know how I lost my virginity?» spør Veronica i piloten. «So do I.»

Omtalen i Los Angeles Weekly tyder på en intelligent og morsom serie: «[I]n this smart, engaging series about a former popular girl turned crime-solving high school outcast, the hard-boiled dialogue comes from its teen protagonist’s mouth in a way that stabs any potential cutesiness in the heart with an ice pick.»

Så da blir det å følge nøye med i tilfelle en norsk tv-kanal smugler en ny snadder-serie inn på programmet sitt uten å markedsføre den skikkelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: