Trailer for Coraline

På 80- og 90-tallet leste jeg enorme mengder tegneserier. Det morsomste var å teste ut en bred meny av førsteutgaver for å finne frem til nye navn. Neil Gaiman beveget seg fort til toppen av min leseliste etter å ha kommet ut med Sandman, en serie om mytologiske figurer som lever i et grenseland mellom drøm og virkelighet.

Neil Gaiman er forfatter. Det grafisk uttrykket i tegneseriene hans har en lang rekke av de ledende tegnerne i USA, England og Japan stått for. Derfor er det naturlig at han har fått stor suksess med sine romaner. ‘American gods’ vant flere litterære priser i 2002.

Coraline‘ er den perfekte boken for å introdusere smarte barn i alle aldre til forfatteren. Den er en barnebok som handler om en jente som flytter til et nytt hus med foreldrene sine. Her finner hun merkelig dører som ikke burde vært der. De fører til en speilverden der alt er litt annerledes. Mange har sagt at boken er en moderne ‘Alice i eventyrland’.

En gruppe italienske designstudenter har laget en bok-trailer for ‘Coraline’. Ingen grunn til å være redd for spoilere. Den beskriver mer stemningen i boken enn handlingen. Som alle skjønner etter å ha sett traileren, boken er alt for skummel for voksne! Du må være barnslig for å like den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: