Farvel til California

Planene mine for Oslo Filmfestival er svært ambisiøse: 10 filmer på halvannen uke. I dag ble det imidlertid TV-stolen. Sesongfinalen på OC gjorde at jeg sto over kino. Det sier noe om hvor avhengig jeg har blitt av denne TV-karamellen. En skikkelig ‘guilty pleasure’.

Nå har jeg en annen mindre aktverdig grunn til å skrive om gjengen i Orange County. Loggen fra websiten min avslører at Benjamin McKenzie er et av de mest brukte søkeordene for å komme til Typisk Tor Andre. Så dette er et skamløst forsøk på komme høyere opp på søkelistene når norske fjortisjenter leter etter bilder av sitt nye idol.

Finalen ble ærlig litt talt for melodramatisk. Serien er på sitt beste når den klarer å balansere såpeoperaen og glamouren mot en skikkelig dose ironi. Seth står som regel for de morsomste kommentarene. Denne gangen ble humoren ofret for å skape en skikkelig cliffhanger der alle dro fra hverandre og alt så ut til å gå galt.

Ellers har det vært en hyggelig sesong. Etter at Bush ble president gir foreldrene til Seth meg troen tilbake på at det finnes fornuftige amerikanere. I motsetning til de fleste ungdomssåper er de voksne usedvanlig sympatiske mennesker.

Neste uke begynner ‘North Shore’ på TV3, en av de utallige kopiene av OC som dukket opp og forsvant på amerikanske TVer i høst. Tror jeg står over.

Isteden koser jeg meg med ‘Death Cab for Cutie’, samt noen sider med bakgrunnsstoff og spoilere fra de første episodene i neste sesong. Nå ser jeg frem til nye personer i rollegalleriet som gjør at jeg ikke går lei av de uendelige til og fra forholdene mellom Ryan og Marissa, Seth og Summer.

1 kommentar »

  1. Elise said

    Det var morsomt. De mest brukte søkeordene for å komme til Oslo Girl er «prostitution in Oslo» og «bondage.» Tror jeg skuffer ganske mange…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: