Bra nyheter om Serenity

De første rapportene fra prøvevisningene av science fiction-filmen ‘Serenity‘ er veldig positive. Både de som kjenner TV-serien den bygger på (‘Firefly‘) og ferskinger på ‘Ain’t it cool news‘ har mye godt å si etter en smugtitt nesten trekvart år før premieren.

Siste sesong av ‘Angel’, den femte, kommer ut på DVD i slutten av februar. Etter det er det ingen Joss Whedon-serie å se frem til. Siden jeg ikke har sett en eneste episode av neste runde med Angel-DVDer har jeg noe å glede meg til. Annalee Newitz synes imidertid alt er trist å leit etter at Joss sa nei takk til mer TV:

«There was more truth in a single episode of Buffy or Firefly than there is in the entire two-year run of The Swan. I don’t want to sound like Theodor Adorno bashing on Georg Lucaks, because I was always partial to the Lucaks side of that debate. But if the point of pop culture is to feed our imaginations – and I’m sure even the most cravenly commercial masters of the mainstream media like Steven Spielberg would agree with me here – then losing Joss is a harbinger of terrible things to come.»

Jeg unner likevel mannen en filmkarriere. Ryktene om Joss Whedon og X-men 3 har ble avvist i høst, men nå har ‘Ain’t it cool news‘ begynt å hinte om at Wonder Woman kan være neste prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: