Syngende riddere

Tendensen har de siste årene vært å overføre filmer til musical-scenen. Valgene for tema har blitt stadig mer overraskende. Det har vært snakket om både Spiderman og ‘Ringenes herre’. Jeg tror det når jeg ser det…

‘Monty Python og ridderne av det runde bord’ er kun ett skritt unna Broadway med det klingende navnet ‘Spamalot‘. I tillegg til den velkjente historien fra filmen er det lagt til flere sang- og dansenumre.

Før en musical kommer til Broadway får den prøvepremiere i provinsen, i dette tilfellet Chicago. Stemningen gir en indikasjon på graden av suksess, samtidig som tilbakemeldingene fra publikum gir en mulighet til å finjustere showet.

Interessen tyder på at ‘Monty Python’s Spamalot’ kan bli en av de største suksessene på Broadway på mange år. Billettene i Chicago blir rivd bort og det er egne artikler på internett om hvordan du kan sno deg til en billett.

Skuespillerne Tim Curry (Dr Fran-N-Furter i ‘Rocky Horror Picture Show’-filmen), Hank Azaria (sjekk rulleteksten på Simpsons) og David Hyde-Price (broren til Frasier) tyder på at de har fått bra folk med på laget. Det ville være en skam om den ikke kom til London snart også.

Tillegg 12.01.2005:

Et par anmeldelser fra Chicago har tikket inn siden i går.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: