Flere tøffe damer for Joss Whedon

Ryktene har svirret lenge om at Buffy-skaperen Joss Whedon skulle lage en film av ‘Wonder Woman’. Filmskaperen liker tøffe damer, så karakteren skulle passe perfekt. Siden ryktene om ‘X-men 3’ viste seg å falle i fisk, har jeg avholdt meg å kommentere saken.

Whedon sier i en kommentar til E!Online: «Wonder Woman is the most iconic female heroine of our time, but in a way, no one has met her yet. What I love most about icons is finding out what’s behind them, exploring the price of their power.»

Den klassiske tegneserie-heltinnen har kun vært støttespiller i norske utgivelser, men hun en av de mest sentrale karakterene i samme univers som Supermann og Batman kommer fra. Hun er en Amazone-prinsesse som kommer fra et glemt hjørne på kloden for å skape fred i mennenes verden. Hva Joss Whedon gjør for å få historien til å slå an på kinolerretet gjenstår å se.

Angel sesong 5 er forøvrig i hus. De to første episodene klarer virkelig å utnytte den overraskende vrien fra siste episode i sesong 4 (som går på TV2 nå). Alt ser veldig lovende ut så langt. Anmeldelse følger om noen uker når jeg har fått sett alle episodene pluss ekstramateriale og kommentarspor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: