Nyheter fra kopekassa

Norge går lysere tider i møte, men det skjer fremdeles interessante ting på kopekassa. Under følger noen raske nyheter om serier på de norske kanalene.

 • Tester basert på TV-serier er ofte tåpelige. Temaet ‘Lost‘ gjorde at jeg likevel lot meg friste. Til min store glede endte jeg opp som Locke, min favorittkarakter fra serien. I påsken sto jeg over fisking på hytteturen. Kofferten med kniver til et hvert formål lå igjen hjemme. Så felles interesser ikke grunnen til min svakhet for Locke. Hans tilpasning til situasjonen og zen-aktige uttalelser er nok det jeg har falt for.
 • På en TV-festival i California røpte J. J. Abrams, hjernen bak ‘Lost’, at siste episode blir av dobbel lengde, akkurat som den første. En liten hemmelighet til får du vite hvis du markerer ut setningen etter denne. Ett av de faste medlemmene i gruppen kommer til å dø!
 • J. J. Abrams lager også serien Alias. Jeg er en stor fan av serien, selvom forrige sesong på TV3 var ujevn. I andre sesong spilte Lena Olin hovedperson Sidney Bristows utspekulerte mor i flesteparten av episodene. Hun var sterkt savnet i hele fjor. Serien har hatt en lang rekke med ypperlige gjestestjerner (Quentin Tarantino, Faye Dunaway og David Cronenberg), men en fast rolle stiller i en annen klasse. Nå er det bekreftet at hun vil dukke opp i finalen av sesong 4 som for øyeblikket går i USA.
 • Episodene av OC har gått litt på tomgang denne sesongen. Etter et fyrverkeri i fjor, regner det nå rakettpinner. Et problem er at manusforfatterne begynner å bli litt for smarte og selvironiske for sitt eget beste. Ta en titt på denne dialogen mellom Ryan og Seth i en episode som ikke er vist i Norge enda:
  RYAN: «This year’s just flying by.»
  SETH: «And you know, I gotta say, this year? Not as good as last.»
  RYAN: «You think?»
  SETH: «I do. I mean, look, we all tried some new things, and that was fun. Yard guys, illegitimate daughters, less fighting, more live music.»
  RYAN: «Maybe you remember last year as better because it was all new.»
  SETH: «So you think I’ve sentimentalized the past all out of proportion?»
  RYAN: «Yeah. Come on. You can’t keep living in last year.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: