Film noir-godis

Star Wars og Batman har havnet litt ned på listen over filmer jeg gleder meg til i år. ‘Sin City’ har rykket opp til første plass. En dokumentar på Yahoo og flere anmeldelser (blant annet på Twitch) får meg til å sikle.

Regissør Robert Rodriguez lager skamløs underholdning i sin egen stil. ‘El Mariachi’ ble laget for en håndfull pesos, men er en av mine favoritt actionfilmer. Han har funnet metoder å gjøre ting enkelt og billig på, derfor lar Hollywood han pusle med sine egne ting i fred. Det skal uansett lite til for å tjene inn budsjettet.

‘Sin City’ er en visuelt slående pastisj på film noir. Skjønner du ikke hva jeg snakker om, så ta en titt på traileren. En bablende Tarantino er over seg av glede for å få lov til å gjesteregissere en scene. Laget med skuespillere (blant annet Clive Owen og Bruce Willis) ser ut til å storkose seg.

I motsetning til selskapsleker på TV er det grunn til å tro at publikum også vil like resultatet.

Norsk premiere 8. juli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: