9 filmer å se frem til

200 poster i Bloglines på ‘Ain’t It Cool News’ vitner om hardt arbeid på tre blogger om dagen (denne, Bloggblogg og Dagbladets politikkblogg). Målet med denne artikkelen er å tømme trailerlisten min.

Her er de 9 trailerne som har gjort meg mest forventingsfull den siste tiden:

  • Richard Kelley som laget Donnie Darko har skrevet manus og Tony Scott regisserer i Domino. Hva skjedde forrige gang denne regissøren laget film på materiale fra en fremadstormende filmskaper, Tarantino? True Romance! Keira Knightley som fotomodell med pensjonisttilværelse som dusørjeger får øynene til å løpe i vann.
  • Ong Bak‘ er den råeste martial arts-filmen jeg har sett på år og dag. Oppfølgeren ‘Toom-Yung-Goong‘ med stjernen Tony Jaa er på vei med nye stunts som er mer realistiske enn sunt er.
  • Mirromask‘ er en moderne ‘Alice i eventyrland’ skrevet av Neal Gaiman og animert under ledelse av Dave McKean.
  • ‘Shaolin Soccer’ var en fantastisk morsom slapstick/martial arts-film av Hong Kong-stjernen Stephen Chow. Premiere på oppfølgerene ‘Kung Fu Hustle‘ i Norge vil bli 27. mai.
  • Alle science fiction-gutter med sans for humor (og noen uten) elsker ‘Hitchhikers guide to the galaxy‘. Ser jammen ut til at Hollywood har fått dreis på den nye filmen. Ta en titt på den selvironiske trailer 3.
  • Jeg var skeptisk etter den første traileren til ‘War of the worlds‘, men nå er jeg overbevist om at dette blir en interessant film. Det ser mer ut som ‘Hotell Tellus’ enn et nytt helte-epos. Skal bli spennende å se hvordan Speilberg og Cruise løser de dramaturgiske utfordringene med å gjenskape en kjent historie.
  • Så var det litt for barna og de barnslige voksne. ‘Madagascar‘ om en gjeng dyreparkdyr som rømmer til Afrika ser utrolig morsom ut. Tim Burton dukkefilm i samme stil som ‘A nightmare before christmas’ må sees av de som liker det skumle og rare, ‘The corpse bride‘. Og alle liker vel ‘Wallace and Gromit‘?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: