Å stille de rette til ansvar

Flere har merket seg at norvegia postet en artikkel om terror-angrepene i London på torsdag. Han ønsker å stille de rette til ansvar for bombene.

«Noen ganger blir det bare altfor beleilig for makthaverne når det sprenger en bombe», uttaler den populære bloggeren. «Blair skal levere EU på et fat til sin venn Bush, slik at EU kan støtte 100% opp om «krigen mot terror»… For lisenspengene fikk vi […] høre [av Bjørn Hansen] at dette var «al-Qaida»… Om man skal feste seg ved Bjørn Hansens villedende antagelser, må det være nettopp utfra at de skal villede.»

De tre B-ene Bush, Blair og Bjørn (Hansen) har inngått en allianse som gjennomfører nøye koordinerte terroraksjoner mot London.

Hvem vet hvilke andre aktører som kan være involvert i denne sammensvergelsen?

FNN har tatt en nærmere titt på norvegias blogg. Artikkelen om terroraksjonen er lagt ut klokken 09:49 om morgenen. Lengden og kvaliteten på språket tilsier at det tok en halvtime å skrive den. Artikkelen kan derfor senest være påbegynt ti på halv ti, sannsynligvis tidligere.

I Aftenpostens kronologi over torsdagens hendelser blir den første t-banestasjonen evakuert først 09:22. Først senere, nærmere lunsj, blir det klart at det er snakk om en terroraksjon. Artikkelen blir altså skrevet før omstendighetene er klare.

En test på motimes kommentarfelt viser en tidsforskjell på 3 timer i dag, men undersøkelsene til FNN har ikke kunnet bringe på det rene om dette også var tilfellet 7. Juli. Hvis Bush, Blair og Bjørn Hansen er involvert, er det godt mulig at det amerikanske selskapet som står bak motime, Tipic Inc, er delaktig i komplottet.

CEO Marco Palombi i det internasjonale selskapet er ikke tilgjengelig for kommentarer søndag kveld. Uansett virker det mistenkelig både at en profilert Bush-kritiker får blogge gratis hos et amerikansk selskap og at han velger dette fremfor like gode europeiske alternativer.

Artikkelen har uten tvil skapt stor blest rundt norvegias idéer. Og hvem står egentlig bak denne aktive og anonyme bloggeren som aldri har stått frem med fullt navn?

Når Fjordmann blir gjort oppmerksom på artikkelen hos norvegia sier han i en kommentar at det er mistenkelig. Langt mer betenkelig er det imidlertid at media ofte bruker ordet terrorisme uten å sette muslimsk foran.

Kilde: FNN (Fake News Network)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: