Morsommere valgkamp på TV

Bollywood fest og valgkamp har latt seg kombinere ved hjelp av min nye harddisk koblet til TVen. I sene nattetimer har jeg sett det meste som har gått tidligere på kvelden. Ved en tilfeldighet oppdaget jeg en morsommere og mer effektiv måte å se debatter på.

Første hakk på spoleknappen går i omtrent dobbel hastighet med lyd. Alle høres litt oppjaget ut, men det er fullt mulig å oppfatte hva de sier. I tillegg til at jeg får se dobbelt så mye valg på samme tid som de som følger sendingen direkte, øker underholdningsverdien betraktelig.

‘Presidenten’ eller ‘West Wing‘ er en bra serie, særlig på grunn av rask, smart og utfordrende dialog. Istedenfor den vanlige barnehage-stemmen til politikerne (omtrent 10 ganger i løpet av en halvtime) som lister opp de samme slagordene, begynner diskusjonene å bli utfordrende å få med seg. Riktignok er ikke referansene like interessante, plottet intrikat eller ironien treffende, men absolutt en forbedring.

Å høre Jens Stoltenberg snakke som en stresset auksjonarius og Bondevik få uforklarlige spastiske rykninger er som å se en mellomting mellom Filmavisen og stumfilm. Langt mer underholdende enn Handelshøyskolens blåseorkester, VGs karikaturtegner og Knut Olsens forsøk på standup.

Når nye tegnefilmer kommer sendes de i to utgaver: En dubbet for barna og en engelsk for voksne. Det er jo ikke alle som har samme muligheter som meg på avspillingsutstyret sitt, så neste valgkamp foreslår jeg at alle debatter sendes i reprise i dobbelt hastighet litt senere på kvelden for de som ønsker mer av en utfordring og litt ufrivillig komikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: