Fraværende statsråd

Klare meninger i lederartiklene, inkludert anbefalinger om hvilken stemmeseddel som bør brukes, er en god ting. Jeg ikke er enig med Alf van der Hagen i Morgenbladet når han anbefaler å stemme ut regjeringen, men det er langt bedre enn Aftenpostens falske objektivitet.

I lederen listes det opp 4 statsråder fra Høyre redaktøren er særlig ivrige etter å bli kvitt. Interessant nok er Kristin Clemet fraværende. Betyr det at Morgenbladet er skeptisk til rødgrønn skole- og utdanningspolitikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: