Meldinger fra London

Min favorittby er London. Gatemønstrene er de samme som i romertiden, sentrum er krydret med statuer fra Victoria-tiden og nye skyskrapere stikker opp innimellom gamle bygårder. Til tross for skitten og rotet, langt bedre enn den gjennomplanlagte bykjernen i Paris, museumsstemingen i mange italienske byer eller Disneyland-stemningen i USA.

Nå er jeg i London frem til tirsdag. I tillegg til å beundre arkitektur har jeg tenkt å gå på flere teaterstykker, museumer og en grundig shoppingrunde (ikke klær, men DVD, musikk og bøker). I dag har det blitt en kino, ‘Kiss kiss bang bang’.

Jeg regner med å komme med noen rapporter underveis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: