Å bekjempe sludder med sludder

Bloggen min er et sted hvor jeg kan skrive om det som engasjerer meg, trekke frem eksempler på hva jeg synes er bra og dårlig. Karikaturtegningene av Muhammed publisert i Jyllandsposten, Magazinet og diverse blogger kommer i den siste kategorien.

Ikke er de morsomme, ikke er de spesielt bra og ikke får de frem noen interessante poenger om Muhammed. Mest av alt minner de om en type abstrakt moderne kunst som er uforståelig før tilskueren har fått en lang forklaring eller er inneforstått med den rådende forståelsen i klikken.

Jeg forsvarer fortsatt alles rett til å trykke bildene og er glad for at vi er nærmere en fjerning av blasfemiparagrafen i Norge etter dette. Alle trusler og angrep er farlig sludder, men jeg ser ingen grunn til å svare med å publisere noen tegninger jeg mener er verdiløse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: