Turen går videre til Shanghai og London

Så langt på reisen har jeg kunnet stole på internettforbindelse hos venner jeg har bodd hos i Beijing og Quanzhou. Med internettkafé og hotell blir muligheten for å blogge og legge ut bilder mer usikker. Derfor er det mulig at min (kanskje oppskakende) matreportasje nummer 11 blir den siste på en stund.

Jeg fortsetter uansett å samle bilder og inntrykk fra Kina som jeg legger ut senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: