Politikerne skaper tapere

«Politikerne må slutte å fokusere på lavere skatter og mindre byråkrati for næringslivet», sier NHO-rådgiver Preben Oppesen. «Alt dette snakket om hvor vanskelig det er å starte og drive en bedrift tar motet fra entreprenører og folk som vil skape noe nytt.»

Utspillet er en oppfølging av utspillet til NHO-direktør Sigrun Vågeng tidligere i uken der hun kritiserer arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hansen: «Når statsråden stadig fokuserer på at innvandrere og flerkulturelle ikke får jobb, får han ikke motivert flerkulturell ungdom til å ta utdanning.»

Flere grupper er frustrert over uønsket oppmerksomhet fra politikerne. Konsulent Ask Oppigarden i Norsk Bondelag er flyende forbannet: «Som om ikke all oppmerksomheten rundt jordburksoppgjøret og hvor mye vi mottar i støtte skulle være nok, så legger regjeringen sten til byrden med revidert nasjonalbudsjett.

«Å gi kommunene utvidet rett til å utskrive eiendomsskatt utenfor tettbygde strøk er en styrking av lokaldemokratiet, men det er urettferdig at jordbrukseiendom får unntak. Mener regjeringen virkelig at en hytte er mer verdt enn en hardt arbeidende bonde?»

Kilde: FNN (Fake News Network)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: