Gøy på landet, tross alt

DSCN0364

Klar for en seriøs dusj og et lenger opphold på et vannklossett, vender jeg hjem etter en helg i ødemarken. Til tross for tidligere mumling om bylivets velsignelser lot jeg meg lokke til en tur som krevde en halvtimes frisk spasertur og like lang rotur med flere dagers oppakning til en hytte uten strøm og andre tegn til sivilisasjon.

For sikkerhets skyld hadde jeg med meg en iPod med trafikkstøy, i tilfelle stillheten ble for øredøvende. Lesestoff holdt meg med selskap mens de mer friluftsorienterte gikk tur eller fisket middag i vannene rundt.

DSCN0368

Været var så fint at til og med jeg måtte gå en tur for å etterforske en seter i en fjellside. Og all lesingen foregikk utendørs. Som den amatøren jeg er med sol ble jeg seende ut som en nykokt hummer, men smertene er til å holde ut.

DSCN0370

Så hvilken unnskyldning har jeg for å trekke ut fra sivilisasjonen? Godt og hyggelig selskap er viktig. Dessuten nyfisket ørret surret i rømme på vedkomfyr med nypoteter og agurksalat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: