Overlevde

rafting1

På bursdagen min hadde jeg en liten lek for å koble bordkavalerer. Hver person fikk en lapp med noe en annen hadde gjort. Så var det om å gjøre å finne hverandre. Noen spor var litt kjedelig, andre ganske gode utgangspunkt for konversasjon. Sporet for å finne meg var ‘hadde raftet for tre uker siden’.

Dette er ikke akkurat noe folk flest forbinder med meg. Når riktig person kom til mitt område av rommet, ble spørsmålet først rettet til personen til venstre. Deretter gled blikket forbi ansiktet mitt, og ble rettet til personen til høyre.

Uansett, her er et bilde av meg i raftingens største stryk. Jeg sitter helt til venstre i båten. Dette er et av de få bildene hvor jeg ikke kryper sammen i bunn av båten, har øynene lukket eller stirrer desperat ut i luften. Men det var jo ganske friskt og moro, da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: