Lei politikk

Film føles som langt viktigere enn politikk om dagen. Jeg skriver kun om det som føles viktig for meg. Livet er for kort til å skrive om ting som ikke gjør at jeg gleder meg til å legge ut en artikkel på bloggen min.

Kanskje passer politikk best for dem som gråter etter et vedtak i regjeringen, kjedelige kommentatorer i avisene eller politisk satirikere. For oss i midten skal det ikke så mye til for å bli frustrert.

Nå er jeg kanskje litt spesiell i forhold til hva som irriterer meg:

  • Politikere som kjefter på næringslivsledere, mens representanter de oppnevner og støtter er med og vedtar opsjonsavtalene de er så sinna på. For ikke å snakke om at milliardforretningene statseide bedrifter styrer med knapt blir diskutert. Snakk om å snu på skillingen og la dalerne flyr.
  • En kulturminister som legger frem en tannløs resolusjon et politisk ungdomslag ville vært flau over og kaller det kulturlov. Og får skryt av kulturfolk!
  • Regjeringen flikker litt på en sykelønnsavtale som ingen tror på og opposisjonen kritiserer et forslag de for kort siden selv fremmet. På toppen av alt blir det kalt en seier for demokratiet at to organisasjoner presset politikerne til å snu ryggen til noe de egentlig var for.

Det eneste positive som har skjedd den siste tiden som har med politikk å gjøre var den svenske TV-serien Kronprinsessen. Ved Kongens bord, fjorårets norske forsøk på en thriller i regjeringskvartalet, virker som en blek kopi, i forhold.

Så jeg tar en god pause fra politikk og ser masse film den nærmeste tiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: