Thaimat 2: Mataba med dessert

På vei rundt i strøket første dag så jeg et sted hvor de stekte noen firkantede kaker. Det ser litt ut som frokost, tenkte jeg. Dagen etter dro jeg for å prøve.

mataba0001

Spesialiteten het Mataba og besto av pannekaker brettet i en firkant, fylt med noe godt og stekt en gang til på en stor plate. Jeg bestilte en med grønnsaker og en med banan. Ganske riktig, det var god frokost.

På menyen sto også varianter med kylling, storfe og sjømat. Dette var imidlertid ikke fylt inni, men lagt i en kladd på toppen av en grønnsakmataba.

På tur ut i byen oppdaget jeg noe som så ut som små tacos. Etter en runde til noen templer, måtte jeg teste ut denne lille matretten. Det var mer dessert enn mexikansk snacks. Kjeksen var som en søt isvaffel, mens jeg gjetter fyllet var kokos og papaya.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: