Thaimat 4: Svin med eksos

Annes råd om å blåse i eksos og spise på gaten er veldig godt. På vei til et tempel, ble sulten plutselig påtrengende. Hver tiende meter er det noe mat, så her var det bare å prøve noe.

Noen traller klarer å diske opp et imponerende antall retter ut av et lite antall ingredienser, andre har kun en spesialitet. Jeg valgte en vogn av siste type, suppe sto på menyen, uten å studere altfor mye hva som ble servert.

svinshop0001

La meg begynne med det mest imponerende først. Til tross for flere minutter i suppen, inneholdt den flere biter med svineribbe med sprø svor. Det brune på toppen er et lite strø av en finhakket knasefest.

Mange vil nok bli skeptisk til resten av kjøttet, det var nemlig tilsatt etter filosofien å bruke hele dyret. Svinelever var lett å identifisere på smak og konsistens, men det var også andre typer innmat. Jeg jakter som regel etter innvoller å spise, så det var et stort pluss i min bok.

Av grønnsaker var det tilsatt salat, vårløk og selleristang. Kraften var litt som en sterkt pepret svin-i-kål kraft. Egentlig synes jeg sort pepper er litt kjedelig, selv når det er sterkt. Krydringen trakk noe ned på en god rett, men sprø ribbe i suppe kommer jeg til å se etter andre steder på turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: