Et forsiktig comeback

Beklager rotet. Etter å ha latt bloggen ligge brakk to år og flyttet alt på Blogspot over til WordPress, er det litt kaos her. Over de neste ukene regner jeg med å rydde opp i brutte interne lenker og bilder som mangler. Kategorier skal det også bli etterhvert. Ha bare litt tålmodighet med meg.

Etter Funcom var jeg temmelig utbrent på spill, men nå står det en Nintendo Wii og en Xbox 360 i stuen. Min nye iPhone får også kjørt seg.

Det var litt det samme med Typisk Tor Andre i 2007. En overdose blogging gjorde meg temmelig utbrent. Nå begynner det imidlertid å klø i fingrene mine etter å skrive igjen. Sakte men sikkert blir det lagt ut innhold her igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: