Vennefest stoppet av TV3

Et middagsselskap på Gründerløkka måtte brått avlyses etter en telefon fra TV3s advokat lørdag ettermiddag. En vennegjeng som møttes på et kokkekurs har uhøytidelig utfordret hverandres evner som verter de siste månedene.

Samtidig har TV3 kjøpt et programkonsept hvor fire personer konkurrer om å lage det beste middagsselskapet. Nå reagerer kanalen på at arrangementet til vennegjengen i Oslo ligner mistenkelig på idéen de har kjøpt i dyre dommer fra ITV i England.

En statusoppdatering på Facebook forrige helg fikk TV3 til å reagere: X forbereder seg til å imponere 3 andre til neste ukes middag. Tekst og bilder på de fire deltakernes Facebook sider ga nok grunnlag til å vurdere rettslige skritt.

– Det er flere mistenkelige likheter, uttaler advokat Beate Brevik. I begge tilfeller dreier det seg om fire personer, tre retter og diskusjoner om mat. Vi har betalt mye for dette konseptet og kan ikke la andre få vanne det ut.

– Vi har en stor stab med idé-utviklere, kommenterer en representant for ITV. Husk at post-it lapper, fargetusjer og flip-over ikke er billig. Å lage et konsept som dette er langt dyrere enn det kan se ut til ved første øyekast.

Vennegjengen på Grünerløkka har tilbudt å kutte desserten eller å invitere inn naboen for å fjerne seg fra TV3s program. Så langt har ikke forhandlingene ført frem.

Tidligere i uken har TV3 vist at de tar trusler mot sitt programkonsept alvorlig ved å saksøke TVNorge for at de har laget et program over samme lest. Nå har de bestemt seg for å følge strategien til musikkindustrien i USA og gå etter privatpersoner.

– Vi kan ikke la dette gli ut og la hvem som helst arrangere kopi-beskyttede selskaper, sier TV3s advokat Beate Brevik.

Kilde: FNN (Fake News Network)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: