Alle skriblerier på et sted

Notatblokken på telefonen min bruker jeg først og fremst til å klore ned korte notater om bøker, apps og mat jeg ønsker å sjekke ut senere. Problemet oppstår når jeg ønsker å dele disse på tvers av flere plattformer: Datamaskin, iOS og Android. Notatblokkene som følger standard med er som regel ikke så spenstige når det gjelder audiovisuelle virkemilder heller.

Evernote er et en app mange andre bruker, men akkurat det jeg trengte fant jeg i Springpad.

Når du har opprettet en konto får du et stort skrivebord. Det bruker du for å sortere alle notatene dine i bunker. Hvert element i en bunke kan bestå av tekst, bilder, filer og utklipp fra nettsider. For svært mange områder finnes det ferdige maler, for eksempel matoppskrifter og restauranter som du ser i eksemplet under. Andre eksempler på ferdige maler er film, musikk, handlelister, kontakter og vin.

Alt innholdet synkes automatisk mot alle enheter du har Springpad-appen på. Jeg har testet det på datamaskin, iPhone, iPad og en Android-telefon. De mobile appene klarer også å håndtere dataene dine offline. På datamaskinene krever tilgang en nettleser og nettilgang, men Springpad jobber med en løsning for offline jobbing der også.

Jeg begynte å ta Springpad i bruk for en uke siden og har allerede begynt å fylle opp med notater, særlig for restaurantbesøk og oppskrifter. Brukergrensesnittet er enkelt og strømlinjeformet. Samtidig er verktøyet såpass åpent, at det kan brukes for å dekke en lang rekke behov.

Best av alt, ubegrenset bruk er gratis. Utviklerne er aktive med å utvide antall plattformer og bruksområder for Springpad. Du kan følge dem på bloggen deres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: